22. december 2019 0 Comments Uncategorized

Tips inför julhelgen

Inom kort är det dags för julen och allt vad det innebär igen, en tid då släkt och vänner samlas för att äta gott, utbyta presenter och dansa runt granen. Vi svenskar gillar att klä upp oss inför denna högtid, ofta med skjorta, kavaj och finskor för att fira denna årliga högtid. På senare tid har dock en ny trend börjat synas när det gäller klädval på julen, nämligen att ha på sig en jultröja för att piffa upp festen ytterligare.

Jultröja – fult och trendigt

De senaste åren har vi svenskar tagit efter den amerikanska kulturen när det gäller klädval på julaftonskvällen – vi har börjat mer och mer att sätta på oss en jultröja. En jultröja är en tjockare och ibland stickad tröja fullt med julmotiv som tomtar och granar. Ofta har tröjan en skrikig och vågad röd eller grön färg för att sticka ut. I USA kallas tröjan ofta för “ugly christmas sweater” pga att dess icke-stilrena design – desto mer motiv och mönster desto bättre tröja.

Vill du veta mer om olika jultröjor och olika motiv som finns – läs mer här. Där kan du enkelt jämföra olika varianter, färger och motiv efter egen smak och kan enkelt beställa hem den jultröja som faller dig bäst i smaken. Det finns också olika storlekar samt tröjor för barn och dam i olika vågade varianter.

Ett julklappstips för att nå nya höjder

Ett bra sätt att starta det nya året brukar vara att sätta igång med någon form av renovering i hemmet. Exempelvis kan det vara att renovera fasaden, måla väggar, sätta upp nya hyllor i förrådet. Oavsett vilket projekt man startar med brukar det behövs några former av stegar, byggställningar eller plattformar för att kunna renovera på ett enklare sätt. Dessa hjälpmedel har inte många av oss svenskar hemma i förrådet, därför det kan vara ett tips att införskaffa. Läs mer om byggställningar, stegar etc här.


Share: