1. november 2023 0 Comments Huset

En nanny & barnvakt kan lösa livspusslet 

Att ta hjälp av en professionell nanny är något som allt fler föräldrar väljer att göra. Det är mycket man ska hinna med i vardagen och det kan kännas som att alla timmar på dygnet inte räcker till. Man ska hinna hämta barnen på skola, köra dem till träningar, hinna med sitt egna jobb, hinna träna själv mm. För att minska på stressen och få ihop livspusslet kan man ta kontakt med myNanny som dagligen hjälper familjer med att få hjälp av en nanny

Få hjälp av en nanny oavsett tid på dygnet 

Det spelar ingen roll när under dygnet det är man behöver hjälp med barnpassning, utan man får hjälp när man behöver det. En barnflicka finns att få under dagtid, kvällstid samt nätter och helger. Allt man behöver göra är att ta kontakt med organisationen och berätta om din situation och vad du vill ha hjälp med så ser dem till att hitta en barnvakt som möter ditt behov. 

Det är många familjer som väljer att utgå från ett visst upplägg. T.ex så är det mycket vanligt med hämtning och lämning från och till skolan någon eller några gånger i veckan. Ens personliga nanny kommer att hjälpa till med att hämta era barn på och ta hand om dem en stund på eftermiddagen. 

En noggrant utvald nanny för varje familj

När man ska få professionell hjälp så innebär det bl.a att man får en noggrant utvald person till sin familj. Man kan förklara det som att man får en skräddarsydd nanny. Ni berättar för en barnpassningsspecialist vad det är ni vill ha hjälp med, hur ofta ni tänker er och ni säger till om ni har några önskemål kring er kommande barnflicka för barnpassning. 

Ni kommer att ha samma person som ska passa era barn, därav är det viktigt att man får hjälp av en person där man känner att personkemin känns rätt. När en har valts ut så så får man ett meddelande och då kan man boka in en prova-på-träff för att se till att allt känns bra. Majoriteten av familjer är väldigt nöjda med den som har valts ut till dem. 

RUT-avdraget gäller för en professionell nanny 

Om man funderar över vad det kostar med att ta hjälp av en professionell nanny så är det inte stor skillnad från om man hade valt att ta hjälp av t.ex sin granne och betala honom eller henne svart. För professionell barnpassning så gäller nämligen RUT-avdraget. Det är ett skatteavdrag som gör att varje förälder har möjlighet att få upp till 50 000 kr i avdrag för en professionell barnvakt från myNanny. 

Du får hög kvalitet till ett mycket bättre pris. Du kan få ett mer precist prisförslag om du tar kontakt med företaget och berättar om vad du vill ha hjälp med och hur ofta. Då kommer de kunna ge dig förslag på upplägg och vad för timpris det blir mm.

Alltid en utbildad och fullt försäkrad barnvakt

Det finns flera fördelar med att ta hjälp av en professionell nanny. Dels så kommer man få hjälp av en utbildad person och dels få hjälp av en som är fullt försäkrad via jobbet. Varje barnvakt måste genomgå utbildningar innan de ens kan börja söka uppdrag. De får lära sig om HLR (hjärt- och lungräddning) för barn samt olycksfallshantering och ta certifieringar i detta.


Share: