9. september 2019 0 Comments Uncategorized

Hitta en ny hyresbostad med större trädgård

Längtar du efter att utöva ditt trädgårdsintresse mer? Då kanske du behöver en större trädgård. Tyvärr är det många hyresbostäder som saknar trädgård helt och hållet. Du kanske har din bostad i en trappuppgång och saknar en trädgård. I så fall kan du titta närmare på lediga lägenheter på nedersta plan med trädgård.

En ledig lägenhet med trädgård

Nu undrar du kanske hur du ska gå tillväga för att hitta en ny hyresbostad med trädgård. Det bästa tipset är att besöka de sajter på nätet som listar lediga lägenheter. Bostadslistan är ett av många bra exempel. Titta på bilderna och läs beskrivningarna för att se om lägenheterna har trädgård. Läs också hur många kvadratmeter som trädgården är på.

När det gäller lägenheter handlar det oftast om mindre trädgårdar. Kanske har du en gemensam baksidan med grannarna med avdelare och altan. Men det finns undantag! Det finns lägenheter och bostadsrätter där du har möjlighet att tillsammans med grannarna ta hand om en större tomt och trädgård.

Öka dina chanser att hitta en ny hyresbostad

Även om det kan vara svårt att hitta en ny ledig lägenhet med en större tomt är det värt ett försök. Genom att ställa dig i bostadskö i god tid kan du öka dina chanser. Men även om du inte har så många köpoäng finns det möjlighet att hitta en bra ledig lägenhet. Du kan exempelvis vända dig till en privat uthyrare eller hyra i andra hand. Då brukar det viktigaste vara att ha en stabil och god ekonomi och att leva ett skötsamt liv.

Med våra tips kan du öka chanserna att hitta en bra lägenhet med en trädgård. På det sättet kan du få större möjligheter att utöva ditt fritidsintresse – odling. Kom ihåg att det kan vara värt att betala lite extra för att få njuta av en trädgård.


Share: