30. januari 2020 0 Comments Uncategorized

Byt inredning billigt

Har du flyttat till en ny lägenhet, flyttat ihop med din partner eller helt enkelt tröttnat på din gamla inredning? Att göra om hemmet kan låta som ett dyrt projekt, men med våra enkla tips kan du ändra inredningen utan att spendera en förmögenhet.

  • Välj stil

Börja med att planera vilken stil du vill ha i hemmet. Om du inte vill köpa nya möbler till vardagsrummet kan du ha kvar större möbler, som soffor och anpassa inredningen efter dem. Du kan även utgå från ett av dina favoritföremål. Om du har en stor väggtavla som du vill ha som rummets blickfång kan du välja några färgkombinationer från denna tavla för resten av inredningen.

  • Måla om

Ett snabbt och enkelt sätt att ge nytt liv åt din lägenhet är att måla om. Du kan måla några rum eller en vägg i en uppiggande accentfärg.

  • Piffa upp möblerna

Att köpa nya möbler kan kosta en hel del. Om du inte vill byta ut alla möbler kan du klä om eller måla om dem. Att köpa en ny, stor och bekväm soffa kan ändra hela vardagsrummets karaktär. Många väljer att köpa större möbler med delbetalning eller ta ett mikrolån som kan återbetalas med delbetalning. Profilkredit.se erbjuder denna typ av lån.

  • Förändra hemtextilier

Att byta textilier kan göra mycket. Täck över soffan med en vacker pläd och några lyxiga kuddar och inhandla matchande gardiner. Om du är händig kan du enkelt sy kuddfodral och gardiner av samma tyg. Du kan även köpa textilfärg för att färga gamla kuddfodral och gardiner i samma nyans.

  • Glöm inte detaljerna

När du har valt vilken färg och stil du vill ha i hemmet kan du finslipa inredningen med några noggrant utvalda detaljer. Placera ut tavlor, doftljus eller prydnadsföremål i matchande färger. Börja med att välja ut några av dina favoritföremål som fångar blicken och lägg sedan till mera om det behövs, så att det inte blir för många detaljer.


Share: