10. april 2019 0 Comments Uncategorized

Skyltar för alla tillfällen

Vid många olika typer av aktiviteter finns det något vi vill förmedla till vår omgivning. Vare sig det är en femtioårsfest, ett barnkalas, dagens lunch eller en föreläsning så vill vi vara hjälpsamma och visa vägen för de personer som vi bjudit in, vill ha som kunder eller som anmält sig till vårt evenemang. Att skylta upp något betyder precis just det. Man förmedlar ett budskap genom en skylt vare sig det budskapet är om en hastighetsbegränsning eller om ett kalas.

En skylt är således ett sätt att förmedla ett budskap till omgivningen. En skylt är ett sätt att kommunicera och kommunikation via skyltar går tillbaka tusentals år i tiden. Det är helt säkert så att när människan först började använda tecken för att förmedla budskap var det en slags skyltning. Två korsade pinnar betyder ”gå inte här” och samma tecken har samma betydelse idag och kan enkelt förmedlas med en skylt.

Kommersiella skyltar

Numera finns det skyltar av alla olika sorter för alla olika typer av evenemang med alla typer av budskap och trots att vi lever i internetåldern är fysiska skyltar fortfarande en reell verklighet för vi fortsätter att vara ett flockdjur som dras till samma sorts evenemang och vi fortsätter att attraheras av budskap vi ser när vi rör oss i samhället.

Om du driver ett företag som har en fysisk närvaro bör skyltar och skyltning vara väldigt viktiga delar i din kommunikation. Skyltar och skyltning är ett fenomenalt sätt att förmedla ditt budskap till de som rör sig i samma verklighet som du rör dig i. Det kan vara utanför en butik, inne i butiken, i ett kontor, inne i ett hotell, på en flygplats och också i en mängd olika privata sammanhang. Att nå ut med ditt budskap till rätt personer fortsätter vara den stora utmaningen för dig som driver företag.


Share: