9. april 2019 0 Comments Uncategorized

Om Optima Sport

Optima sport är ett företag vars affärsidé går ut på att hjälpa människor som idrottar eller arbetar med idrott och sport. Företagets koncept går ut på att sälja produkter som gör en aktiv återhämtning efter sportutövande möjlig och effektiv.

Företagets främsta produkt är recovery boots. Recovery boots är en produkt som genom massage stimulerar benens muskler och blodflöde på ett sätt som gör att benen återhämtar sig snabbare efter ett intensivt träningspass. Detta mål uppnås genom att fästa en stövel runt benen. Denna stövel är kopplad till en maskin som driver massagen som stövlarna utför av benen. Denna massage mjukar upp benen och ökar blodcirkulationen vilket gör att benen återhämtar sig snabbare efter ett hårt träningspass.

Massage efter tävling och träning

Alla har vi sett massörerna som alltid är närvarande när elitidrottare tränar och tävlar. Dessa massörer ger idrottarna massage så fort de vilar mellan träningspass eller under tävlingar. Massagen syftar till att både underlätta återhämtning från den nyss utförda aktiviteten men även till att förebygga skador som kan uppkomma om musklerna stelnar och kroppen blir kall när blodcirkulationen minskar.

Optima Sports recovery boots fungerar på precis samma sätt med den skillnaden att det nu är en massagestövel som utför massagen. Genom att använda recovery boots kan du alltså massera dina muskler på samma sätt som elitidrottsmän gör när de tävlar och tränar. Med tanke på hur mycket resurser eliten har när de utövar sin idrott är det fenomenalt att du nu också kan få tillgång till denna högklassiga behandling för att förebygga skador och skynda på din återhämtning efter träning.

Du kan lära dig mer om Optima Sport genom att besöka företagets hemsida och där läsa på om recovery boots och de andra produkterna företaget säljer för att hjälpa dig att kunna idrotta effektivare och framgångsrikare utan att drabbas av de skador som är så vanliga.


Share: