5. maj 2019 0 Comments Huset

Låna pengar till nytt hus

Få saker är så roliga i livet som att sätta bo för första gången. Det är inte bara det att du äntligen har hittat mannen eller kvinnan du vill dela ditt liv med. Nu ska ni till att bilda familj också. Det är inget dåligt projekt ni dragit igång. Nu ska här fixas och donas så att familjen får en riktig bostad att bo i. Ni ger er ut på husjakt.

Köpa hus

Att köpa ett hus kan vara en ganska långdragen och komplicerad process. Det är inte bara att ge sig ut och sedan plocka upp första bästa hus. Nej, först måste ni bestämma i vilket område ni vill bo, hur stort hus ni vill köpa och – inte minst viktigt – ni måste få fram pengarna för att köpa huset också. När ni väl bestämt er för ett hus och ger er in i en budgivning som ni avser att vinna kommer ni att ha ungefär en vecka på er att få fram de tio procent av huspriset som ni måste erlägga i handpenning.

Tänk på när ni tar ett privatlån till handpenningen

Att låna pengar till handpenningen för att köpa ett hus är mycket vanligt och inte alls särskilt komplicerat. Allt ni behöver göra är att leta upp en lämplig långivare och hos denne fylla i en enkel ansökan där ni anger det belopp ni avser att låna.

Om ni bägge har fasta inkomster, inga betalningsanmärkningar och inga stora befintliga skulder kommer ni helt säkert att få lånet beviljat omedelbart. Eftersom det är en dator som fattar beslut om att bevilja eller inte bevilja privatlånet kommer det bara ta ett par sekunder till dess att ni får besked om ni får lånet. Får ni lånet beviljat kommer pengarna att betalas in på ert konto inom bara några minuter. Nu har ni er handpenning klar.


Share: